COPYWRITING

Tekstschrijver gezocht

U zoekt iemand die teksten schrijft die gelezen worden. Uw boodschap verdient aandacht. Mensen worden dagelijks bestookt met beelden en berichten, kom daar maar eens tussen. Uw teksten behoeven de inspanning van een tekstschrijver die de professionele wetten van de verleiding kent. Die zowel voor print als web in het hoofd van uw lezer kruipt. Die de taal van Google spreekt. Zoekt u naar woorden? Voor uw, ehm … website, artikel, blog, folder, brochure, nieuwsbrief, jaarverslag, aanbiedingstekst, aanbestedingsdocument, brief, personeelsblad, toespraak, radiospot, motto, pay-off, slogan … ?

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.

Pssst… ghostwriting

Komt u er zelf niet aan toe? Aan het schrijven van die belangrijke speech, die bijzondere brief of dat persoonlijke blog?  Kost het u moeite om door te pakken met uw boek of autobiografie? Een ghostwriter kent zijn plaats en zit daar graag. Het podium is straks voor u!

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.

 

Persoonlijke schrijftraining

Schrijven is een vak, je kunt je erin verbeteren door kennis op te doen en technieken aan te leren. Daarnaast vraagt het durf om een tekst vorm te geven en aan anderen te laten lezen. Het voordeel van een persoonlijke training is dat u naast het aanleren van voor u belangrijke schrijfvaardigheden ook coaching en bemoediging op maat krijgt.

In de persoonlijke schrijftraining ga ik met u kijken waar u nu staat. Tijdens onze eerste sessie bespreken we voorbeelden van bestaand schrijfwerk van uw hand. Ook stellen we vast welke doelen u wilt behalen. Bijvoorbeeld: voor welke doelgroepen wilt u schrijven, welke taal spreken uw lezers en hoe vertaalt u ingewikkelde teksten naar begrijpelijke zinnen.

In de vervolgafspraken neem ik u mee in de professionele wetten van verleiding. Hoe zorgt u ervoor dat uw lezer uw tekst daadwerkelijk leest? En hoe kunt u uw lezer helpen als hij of zij weinig tijd heeft en toch de essentie van uw stuk wil doorgronden? Oftewel: hoe communiceert u optimaal via het geschreven woord.

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.