Hanneke Bruggeman, directeur DNK

Marjolein Scherphuis is een dame die je vol enthousiasme – en met verve – in staat stelt over grenzen heen te kijken. Ze stelt de juiste vragen én vraagt door zodat je verder komt. Hoe kan het anders: ze communiceert prettig en vlot, afspraken staan als een huis en de voortgang is gegarandeerd. Als ik een communicatie – of marketing issue heb vlieg ik haar in om samen de koers nader te bepalen. Ik kan de samenwerking met Marjolein van harte aanraden.  En oh ja, niet onbelangrijk, ze heeft humor!
DNK – Bibliotheek – Theater – Bioscoop

 

 

 

 

 

 

 

 

Willem Faassen, directeur Bloemsma+Faassen Accountants en belastingadviseurs

Senior communicatieadviseur Marjolein Scherphuis staat onze kantoren bij als het gaat om strategische issues die liggen op het snijvlak van organisatie en communicatie. Daarbij geeft ze steeds weer blijk van snel en adequaat inzicht in de materie en heeft ze het vermogen om haar handzame adviezen helder over het voetlicht te brengen. We kunnen ad hoc bij haar terecht, ook voor uitvoerende werkzaamheden. Dat we daarnaast zo nu en dan over de grond rollen van het lachen met haar is mooi meegenomen.
bloemsmaenfaassen.nl

 

 

Eefje Gerits | VANDAAG – Communicatieadvies, Coaching & Training en Copywriting, ‘s Hertogenbosch

Marjolein Scherphuis heeft hart voor haar vak. Ze is gedreven, consciëntieus, energiek en betrokken. Ze luistert naar mensen en weet hun vraagstukken op een professionele en creatieve manier om te zetten in oplossingen, die altijd weer verrassend raak zijn.
Eefje Gerits VANDAAG