COMPLIMENTEN

Steven Schaalma, vennoot Sax Architecten

Om te beginnen vind ik Marjolein erg aardig. Verder: we werken nu al een aantal jaren samen en ik sta er iedere keer weer versteld van hoe zij aan de hand van een paar steekwoorden waardevolle teksten weet te schrijven voor de berichten of projecten op onze website en voor onze social media. Marjolein heeft altijd goede adviezen en ideeën om het beter te maken. Als het nodig is kan ze ook op een prettige manier kritisch zijn. Ze geeft, ook ongevraagd, haar professionele mening: als ik ergens enthousiast over ben en zij vindt het @#$%&*!! dan zegt ze dat ook gewoon. En ook waaróm, zodat ik het begrijp. Het mooie is dat wij met Sax Architecten merken dat de samenwerking met Marjolein vruchten afwerpt, omdat een aantal nieuwe opdrachtgevers via de website bij ons terecht gekomen is. Ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren!
Sax Architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanneke Bruggeman, directeur DNK

Marjolein Scherphuis is een dame die je vol enthousiasme – en met verve – in staat stelt over grenzen heen te kijken. Ze stelt de juiste vragen én vraagt door zodat je verder komt. Hoe kan het anders: ze communiceert prettig en vlot, afspraken staan als een huis en de voortgang is gegarandeerd. Als ik een communicatie – of marketing issue heb vlieg ik haar in om samen de koers nader te bepalen. Ik kan de samenwerking met Marjolein van harte aanraden.  En oh ja, niet onbelangrijk, ze heeft humor!
DNK – Bibliotheek – Theater – Bioscoop

 

Alfred Oosterman, fotograaf

Het werken met Marjolein is fijn en zorgt regelmatig voor een glimlach. Ze denkt mee in de communicatie en strategie van mijn bedrijf waarbij ze niet schroomt om, als dat nodig is, te confronteren. Marjolein heeft een bijzonder mooi taalgevoel waarbij ze uitgesproken authentiek is. Geen marketing – of commercieel gepraat, maar echt en origineel Marjoleins.
Alfred Oosterman Fotografie

Eefje Gerits | VANDAAG, ‘s Hertogenbosch

Marjolein Scherphuis heeft hart voor haar vak. Ze is gedreven, consciëntieus, energiek en betrokken. Ze luistert naar mensen en weet hun vraagstukken op een professionele en creatieve manier om te zetten in oplossingen, die altijd weer verrassend raak zijn.
Eefje Gerits VANDAAG

 

Willem Faassen, directeur Bloemsma+Faassen

Senior communicatieadviseur Marjolein Scherphuis staat onze kantoren bij als het gaat om strategische issues die liggen op het snijvlak van organisatie en communicatie. Daarbij geeft ze steeds weer blijk van snel en adequaat inzicht in de materie en heeft ze het vermogen om haar handzame adviezen helder over het voetlicht te brengen. We kunnen ad hoc bij haar terecht, ook voor uitvoerende werkzaamheden. Dat we daarnaast zo nu en dan over de grond rollen van het lachen met haar is mooi meegenomen.
bloemsmaenfaassen.nl