Communicatie = strategisch + hands-on

Publieke sector en overheid

U bent verantwoordelijk voor het laten slagen van een project of een proces. U beschikt over mandaat, mensen en middelen en mist alleen nog een strategisch communicatieadviseur die ook hands-on inzetbaar is. Een professional die adviseur, schrijver en coach ineen is. Iemand met een groot netwerk die makkelijk samenwerkt, snel schakelt, adequaat handelt en daarbij steeds uw belangen voor ogen houdt. U zoekt iemand die zich tijdelijk verbindt aan uw belangen. Met hart en ziel.

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.

Social media

Sommige organisaties maken de stagiair verantwoordelijk voor het social media beleid en de uitvoering ervan. Kun je doen. Beter is het om te beseffen dat social media de communicatiekanalen zijn waar het goud voor het oprapen ligt als het gaat om het ophalen van kennis en nieuwtjes, en het  aangaan van relevante contacten. Hier ligt de reputatie van uw organisatie onder een vergrootglas. U weet wel: komt te voet en gaat te paard. Dus slímme organisaties stellen voor een vast maandbedrag iemand aan die missie en visie kent, het krachtenveld van de organisatie en haar omgeving doorgrondt, en die weet hoe de digitale hazen lopen. Een communicatieprofessional met flair en visie. Een denker en doener die begrijpt dat volledige integriteit een vanzelfsprekende voorwaarde is. Maar ja, waar vind je zo iemand?

Uw eigen mobiele communicatieafdeling

We leven in een tijd waarin organisaties op kosten sturen. Begrijpelijk. Wijs ook, want wat je niet uitgeeft hoef je niet te verdienen. Tegelijkertijd leert de afgelopen periode van economisch laagtij ons dat kwaliteit de langste adem heeft. De kwaliteit van uw diensten en producten én de kwaliteit van uw communicatie maken het verschil. Heeft u het eerste voor elkaar? Dan kan ik u bij dat laatste helpen. Tegen een vooraf overeengekomen tarief.
Met Scherphuis (met wie?) heeft u uw eigen mobiele communicatieafdeling. Wat een opsteker!

MKB

Hoe vermarkt ik mijn diensten en producten in een opkrabbelende economie? Dat is een vraag die u als ondernemer bezighoudt. Het MKB is nog steeds de motor van diezelfde economie. Nieuwe vormen van communicatie bieden nieuwe businesskansen. We ervaren met elkaar de gevolgen van het leven in een sterk en snel veranderend tijdsgewricht. Het komt erop aan nu. Darwin zei het al… ‘It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change.’

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.

ZZP

U beschikt over talent, scholing, ervaring en een netwerk. U bent zelfstandig en u bent alleen. Wat maakt dat opdrachtgevers voor u kiezen? De keuze is reuze. Profileren en positioneren was nog nooit zo belangrijk. U bent uw eigen product. Weet u welke kwaliteiten u onderscheidend maken ten opzichte van andere aanbieders in uw segment? Weet u hoe u uw talenten vertaalt naar een aantrekkelijk aanbod? Kent u de oneliners waarmee u uzelf in een vluchtig netwerkcontact in de kijker speelt? Zodat er op het juiste moment aan u wordt gedacht?

–> Meer weten? mail@metscherphuis.nl of bel 06 21 895 231.