1 jaar

We mogen weer!

Het leek er even op dat ik in een eeuwige zomer was beland. Ik zwom iedere dag, logeerde met vrienden bij vrienden, stookte vuurtjes, bakte pizza’s, dronk wijn en leefde al met al the simple life. Deze week ga ik echter weer mijn andere leven in. No problem, want ik houd van mijn werk zoals ik van mijn vrije tijd houd. Als ik goed kijk is er niet zo heel veel verschil. Ook in mijn werk ontmoet ik vrienden, voer ik mooie gesprekken, en doe ik alles zo goed als ik kan. Alles. Werken aan een perfect vuur of aan een ultieme tekst* valt dan samen. Het gaat over aandachtig bezig zijn met wat op dat moment belangrijk is. En als je dat kunt doen met en voor mensen die je graag mag is werk een zegening. Ik wens jou dezelfde gang terug naar je bureau en hoop je te ontmoeten, hetzij in ons werk, hetzij in onze vrije tijd.

Hoera, we mogen weer!

 

*tekst/strategie/speech/communicatieplan/payoff/blog/webcopy/#roeptumaar