5 jaren

Ad interim – het is een komen en gaan

Dag Marjolein! Hoi Jitse!

Het afgelopen jaar heb ik (onder meer) met geweldig veel plezier gewerkt als directieadviseur interne communicatie bij GGD Groningen. Ik mocht samenwerken met indrukwekkend kundige professionals die zeer uiteenlopende disciplines beheersen. Steeds met het doel alle inwoners van de provincie Groningen te voorzien van preventieve zorg en veiligheid. Louter goede werken dus, uitgevoerd door behoorlijk geweldige mensen. Dat zeg ik, het was een mooie tijd. Omdat er voor ad interim adviseurs nu eenmaal een tijd van komen en een tijd van gaan is, heb ik mijn stokje overgedragen aan mijn netwerkcollega Jitse Knoop. De GGD collega’s hebben op warme en gulle wijze afscheid van me genomen en in mijn plaats Jitse opgenomen in hun midden. Zelf duik ik de komende maanden onder in een schrijfproject. Iemand moet het doen. Hierna kom ik weer in beeld voor ad interim klussen. Mooie jongens die het leuker weten te maken dan bij GGD Groningen, maar ik laat me graag verrassen!

Dag Marjolein! Hoi Jitse!